Huangshan Misterious Grottos


 Când descoperi ceva măreț, inexplicabil, imaginația începe să lucreze cu febrilitate. Culturi dispărute care locuiau în sisteme complicate de locuințe, oameni geniali care construiau locuri secrete și grandioase îți apar în fața ochilor.

O ceață deasă acoperă intrarea în peșteră. Un val de aer  rece îți oprește respirația, în timp ce ochii se acomodează cu lumina slabă și colorată. Mici explicații sunt oferite pe plăci masive de piatră, ascunse în întuneric. Explicațiile par povești de copii în comparație cu peisajul care ți se desfășoară în fața ochilor pe măsură ce pătrunzi în adâncul peșterii.

Dacă nu ar picura apă din tavan care să tulbure oglinda lacurilor ai putea crede că peștera se continuă în pământ cu aceleași rigurozitate în detalii. În unele colțuri pare locuită, din altele zboară liliecii speriați de lumină și zgomot.

Pereții drepți, coloanele cu desene naturale, apele în care peștera își continuă misterul….totul face să își merite numele.

Ascunse bine de  jungla deasă, “misterious grottos” sunt un semn de întrebare pentru localnici. Imaginația continuă să lucreze….”viețuitoarele subacvatice ne privesc uimite din adâncuri”.

Ce brand de rucsac foto folosesti?

View Results

Loading ... Loading ...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *